ΑΡΧΙΚΗ Εταιρικό Προφίλ Πιστοποιητικά SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Εταιρικό Προφίλ
 

 

AV.IP

Συνοπτική Παρουσίαση της Εταιρείας μας
 

Από το 1975 η εταιρεία μας  ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο
των μονωτικών υλικών, σαν οικογενειακή επιχείρηση παράγοντας
αρχικά λίγα ασφαλτικά προϊόντα.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 15 χρόνων η εταιρία εξειδικεύεται πλέον στην παραγωγή επαλειφόμενων στεγανωτικών υλικών. Το 1991 η μορφή της εταιρίας αλλάζει με την είσοδο νέων εταίρων και μετονομάζεται σε "ΑΒ.ΙΠ ΒΑΛΑΜΟΝΤΕ ΠΙΛΙΤΣΙΔΗ ΕΠΕ". Ακολουθεί μια έντονα ανοδική «αλλά ελεγχόμενη πορεία» για τα επόμενα χρόνια. Η ποικιλία των παραγόμενων προϊόντων διευρύνεται. Ακολουθεί βελτίωση και σταθεροποίηση της ποιότητας. Ο κύκλος εργασιών για τα  επόμενα χρόνια κινείται ανοδικά με ρυθμό της τάξης του 25% ετησίως. Το 1997 το εργοστάσιο μεταφέρεται σε νέο κτίριο 1000m² στεγασμένου χώρου. Η διάθεση για διαρκή εκσυγχρονισμό και βελτίωση των προϊόντων σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση δρομολόγησαν την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου.

Το 2000 με την είσοδο νέου εταίρου η εταιρεία μετονομάζεται σε "ΑΒ.ΙΠ ΔΟΜΙΚΑ-ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΕΠΕ".

Η ΑΒ.ΙΠ παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη στον χώρο των μονωτικών. Παράλληλα η εταιρία προβάλλεται συμμετέχοντας σε εκθέσεις, σε έντυπα του χώρου και καταχωρείται στο internet. Μελετά τρόπους προώθησης των προϊόντων της στο εξωτερικό και εξάγει ήδη σε πέντε χώρες. Παράλληλα βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες και  διαρκώς καταβάλλεται προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η παραγωγή της εταιρείας ΑΒ.ΙΠ Ε.Π.Ε. γίνεται πλέον στο νέο εργοστάσιο που ολοκληρώθηκε και λειτουργεί από αρχές Μαρτίου 2005 σε ιδιόκτητο χώρο στο ΑΡΜΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, προσφέροντας μας νέες δυνατότητες στην παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων μας. Από την 18η Φεβρουαρίου 2005 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001 / 2000. Παράλληλα βελτιώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες και  συνεχίζει να καταβάλλεται προσπάθεια για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η παρουσία των προϊόντων μας σε ξένες αγορές όπως ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΛΙΒΑΝΟ, ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥΝ... δικαιώνει την εμμονή της εταιρείας μας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και επιβραβεύει την προσπάθειά μας.

Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα έχοντας πάντα την αίσθηση ότι η θετική πορεία της εταιρίας μας εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των προϊόντων της και την ικανοποίηση των πελατών της.

SSL Certificates