ΑΡΧΙΚΗ Εταιρικό Προφίλ Πιστοποιητικά SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Χρώματα » Avipaint A » Avipaint A

Περιγραφή

Avipaint A

(Ακρυλικό Χρώμα & Εξωτ. & Εσωτ. Χρήσης)

________________________________________________________________

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το  AVIPaints (a)  είναι  λευκού  χρώματος ακρυλικό 100% τσιμεντόχρωμα. Παρασκευάζεται από τις καλύτερες πρώτες ύλες για να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις αισθητικής και ποιότητας. Η ειδική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο να εφαρμόζεται σε όλα τα δομικά στοιχεία (εμφανές μπετόν, σοβάδες, τούβλα, ξύλο κ.α.) και να διατηρεί το χρώμα του και τις ιδιότητες του για πολλά χρόνια, αφού δεν επηρεάζεται από βροχή, ήλιο, καυσαέρια. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα και έτσι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και ταχύτερο σε σχέση με άλλα συνήθη ακρυλικά χρώματα.
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ-ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Εφαρμόζεται σε κάθε καθαρή επιφάνεια με ρολό, πινέλο, ψεκασμό, σε μία ή δύο επιστρώσεις αραιωμένο έως και 15% με νερό. Για επιφάνειες παλαιές καπνισμένες ή περασμένες με κακής ποιότητας χρώμα ή ασβέστη πρέπει πρώτα να περαστεί τουλάχιστον μια στρώση με AVIPrimer (αστάρι μετάλλου). Ανάλογα με την επιφάνεια – θερμοκρασία  & υγρασία στεγνώνει σε 30΄ min έως και 2h και καλύπτει περισσότερο από 10 m²/ lt σε κάθε επίστρωση. Σε καλά προετοιμασμένες επιφάνειες (λείες και σταρωμένες η καλυπτικότητα αυξάνει μέχρι και σε 14 m²/ lt). Δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και έχει μεγάλη καλυπτικότητα και άριστη πρόσφυση.

ΤΕΧΝΙΚΑ & ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος: Χρώμα ακρυλικής βάσης 100%.
Ειδικό βάρος: 1,32 ± 0,03 gr/cm3
Ιξώδες: 11-14 ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25°C)
PH: 7,80 – 9,00
Μέθοδος εφαρμογής: Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.
Αραίωση: 5-15% καθαρό νερό
Απόδοση: Περίπου 14 m² ανά λίτρο στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες
Στέγνωμα: Στην αφή σε 1/2 ώρες και επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία & θερμοκρασία)
Αποχρώσεις: Διατίθεται σε λευκό χρώμα.
Αποθήκευση: Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία από 5°C έως 40°C.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Τα  εργαλεία, οι  επιφάνειες  και  τα  χέρια  μας  καθαρίζονται με νερό όταν το υλικό είναι ακόμη νωπό. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μηχανικά μέσα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το AVIPaints(a) διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 5kg και των 15kg.

 

ΠΟΕ (ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ)
Οριακή τιμή της ΕΕ για αυτό το προϊόν κατηγορία A/γ Επιχρίσματα για εξωτερικούς τοίχους ορυκτού υποστρώματος: 75 g/l (2007) και 40 g/l (2010). To προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 24 g/l ΠΟΕ. (Βάσεις 29 g/l ΠΟΕ)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε το δελτίο ασφαλείας (M.S.D.S.) του υλικού.

 
SSL Certificates