ΑΡΧΙΚΗ Εταιρικό Προφίλ Πιστοποιητικά SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter Περισσότερα
Ειδικής χρήσης » AfroAvip » AfroAvip

Περιγραφή

AfroAvip

(Ειδικός Αφροποϊητής για Παραγωγή Αφρώδους Μπετόν)

________________________________________________________________

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Το AFROAVIP είναι ένα αλκαλικό διάλυμα Θειϊκού Νατρίου. Η απόλυτη συνεργασία (αλκαλικότητα) του AFROAVIP με το τσιμέντο και το νερό στην ειδική μπετονιέρα του αφρώδους μπετόν, έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία <ελαφρομπετόν> υψηλής σταθερότητας (δεν κάθεται). Αξίζει να σημειωθεί ότι το AFROAVIP με βίαιη ανάδευση δημιουργεί αφρισμό υψηλής πυκνότητας και σταθερότητας.

ΧΡΗΣΕΙΣ:
Το AFROAVIP χρησιμοποιείται στην οικοδομή για την in situ παραγωγή-δημιουργία του αφρομπετόν  ή  κυψελομπετόν με ειδικό συγκρότημα μηχανημάτων. Η υψηλή επιφανειακή τάση των κυψελών που δημιουργεί το AFROAVIP στο αφρομπετόν βοηθάει τον κατασκευαστή να φθάσει το προϊόν του με μια στρώση σε ύψος μέχρι 20 cm. Παρέχει την δυνατότητα να δοθούν επιφανειακές κλίσεις σε δώματα και να γίνουν γεμίσματα μπετόν χωρίς να προστίθεται ιδιαίτερο βάρος στην κατασκευή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

α/α

Ιδιότητα

Αποτέλεσμα

1

Χρώμα

Υποκίτρινο, διαφανές

2

Πυκνότητα

1050g/l

3

PH

7 - 7,5

4

Ιξώδες

150cP(20oC)

5

Σημείο πήξεως

<0οC

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ:
H συμμετοχή του AFROAVIP στο αφρομπετόν επηρεάζεται από την αναλογία νερού-τσιμέντου. Ενδεικτικά αναφέρεται για αφρομπετόν 400 kg/m³ η συνήθης κατανάλωση είναι 0,75-1,0 kg/m³.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
To AFROAVIP πρέπει να αποθηκεύεται σε χώρους, που η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από τους +5 °C. O χρόνος αποθήκευσης ξεπερνά τα τρία χρόνια. Να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε τέτοια περίπτωση, επιβάλλεται πλύση με άφθονο νερό. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο M.S.D.S. του προϊόντος.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Το AFROAVIP  (αφροποιητής) επηρεάζει το τελικό προϊόν μόνο όσον αφορά στην συνοχή του κατά την παρασκευή και λίγο αργότερα. Δεν πρέπει να συγχέεται με την σκληρότητα του τελικού προϊόντος, η οποία επηρεάζεται από την ποσότητα του τσιμέντου.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Διατίθεται σε πλαστικά μπιτόνια των 30 kg. Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται σε δεξαμενή ενός τόνου (1ton).

 
SSL Certificates